top of page

Huurauto

Huur auto in Amerika

Huur een auto bij Sunny Cars

All-in autohuur volgens Sunny Cars
Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is? Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €10 miljoen en een schade- en diefstalverzekering. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Het eigen risico schiet je ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug! Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief. 

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurautoverzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveer je de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs en je krijgt onze Flexservice cadeau. Hiermee kun je tot 1 uur voor huuraanvang gratis annuleren. Dat is de zonnige kant van autohuur.

Gebruik hieronder de Sunny Cars module voor een prijsopgave

Stap voor stap uitleg bij het autohuren in de USA

Hoe gaat het huren van een auto in de Verenigde Staten van Amerika in zijn werk? Waar kun je het beste boeken en hoe ziet het ophalen van de auto op een vliegveld eruit?
Welke gegevens hebben ze nodig en waar moet je rekening mee houden? Om deze vragen te beantwoorden hebben we een video opgenomen waarmee je stap voor stap word meegenomen bij het proces.

Hoe huur je een auto in de Verenigde Staten? 

Bekijk hiernaast de video 'hoe huur je een auto'

bottom of page