top of page

80Travel

Dominique van der Geer bij Antelope Canyon

Mijn naam is Dominique van 80Travel

Nadat ik mijn opleiding (Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs) in Den Haag succesvol had afgerond was het tijd de wereld te verkennen. Werkzaam in een autosport raceteam heeft daar mede aan bijgedragen dat vele landen in Europa werden aangedaan en daarnaast ook Amerika. 
Toen ik Amerika voor het eerst bezocht was ik direct verliefd!
De overweldigende natuur en verschillende klimaatgebieden, de sportmentaliteit en de vele wereldsteden bieden voor ieder wat wils. 

 

Mijn indrukwekkende ervaringen maakte dat ik alles wat Amerika te bieden heeft wilde delen en zo ontstond mijn reisagentschap '80Travel' in 2012.
Al snel specialiseerde ik mij in reizen naar en in Noord Amerika en Las Vegas. 
 
Mijn Doel? Met bijzondere aandacht voor de wensen van de klant, een prettige reis en een prachtige vakantie te verzorgen. 
 
Ik wil alles net iets beter; zorgvuldig geselecteerde accommodaties, vluchten en comfortabele huurauto's bij betrouwbare partners. En dat alles tegen een scherpe prijs!
Om het maximale uit de vakantie te halen en de ervaring compleet te maken krijgt de klant bij roadtrips en citytrips reizen op maat gemaakte reisinformatie en verzorg ik op verzoek ook tickets voor events of excursies.
 
Go! And enjoy the USA the 80 way!
Dominique van der Geer
Dominique van der Geer bij de Colorado rivier
Dominique van der Geer bij Nelson Ghost town
PTT

Mijn samenwerking met Personal Touch Travel

Personal Touch Travel Dominique van der Geer
80Travel is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. 
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). U boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
anvr logo
sgr en Calamiteiten fonds
Contact form

Neem contact op met 80Travel

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Of gebruik ons contact formulier hieronder

Thanks for submitting!

bottom of page