top of page
Canada lake by clement fusil

Canada

Canada is een land met prachtige ongerepte natuur en is vol met wild life. De steden zoals Vancouver, Montreal en Toronto zijn wereld bekend en hebben veel te bieden. Daarnaast hebben we ook de mooiste nationaal parken zoals Banff, Jasper en Glacier. 

 

Het land wordt gekenmerkt door de diversiteit aan culturen en de rijke historie. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of een combinatie van beide, Canada heeft het allemaal.

Banff national park by Yves Scheuber

West Canada

West Canada is de meest populaire bestemming voor Nederlandse toeristen die naar Canada reizen. Ga op avontuur langs de prachtige kustlijn en de vele bergketens. Maak een roadtrip langs de highlights zoals Vancouver, Whistler, Kamloops en de nationaal parken Jasper en Banff. Geniet van de heerlijke Canadese keuken en de vele activiteiten die West Canada te bieden heeft. Laat je verrassen door de natuurlijke schoonheid en de rijke cultuur van West Canada.

Oost Canada

Ontdek Oost-Canada, een stukje van het land waar de Franse invloeden in de lucht hangen. Bezoek steden als Quebec en Montreal om de Franse cultuur te ervaren en geniet van de heerlijke culinaire kust. Bezoek ook de kustlijn van Nova Scotia om de prachtige rotsformaties te bewonderen. Oost-Canada biedt een unieke ervaring met een mix van Franse en Canadese cultuur.

Canada culinair by Louis Hansel
Toronto skyline by Sandro Schuh

Toronto

Image by Marco Vella

Toronto is de grootste stad van Canada en heeft veel te bieden. Of je nu een citytrip naar Toronto maakt of een roadtrip hier begint, je zult niet teleurgesteld worden. Bezoek de bekende CN Tower en geniet van de prachtige skyline, ga naar een sportwedstrijd of bezoek de wereldberoemde Niagara Falls. Er is genoeg te doen in Toronto.

Vancouver Island

Vancouver Island is een prachtig eiland dat direct voor de kust van Vancouver ligt. Dit eiland staat bekend om zijn schitterende natuur en wilde dieren. Bezoek het Pacific Rim National Park en bewonder de zalmen die de kust langs trekken, de prachtige walvissen en de vele andere dieren die je hier zult tegenkomen. Ervaar de overweldigende natuur en geniet van het prachtige uitzicht. Vancouver Island is een must-see voor iedereen die van natuur houdt.

80 water plane.png
Vancouver island coastline by Luc Tribolet
Yukon wildlife by Carlota O.

Yukon

80 gold mine.png

Ontdek de Yukon, een magisch gebied in het Noordwesten van Canada. Geniet van de schitterende natuur, adem de frisse lucht in en verken de afgelegen gebieden. Bezoek de historische  steden Whitehorse en Dawson City en bekijk de mooie panorama's. Ga op zoek naar goudkorrels langs de Klondike Rivier en ontdek het avontuur dat het Yukon te bieden heeft.

bottom of page