top of page
Travel planning

80Travel boekingsproces

Bij 80Travel begrijpen we dat reizen een persoonlijke ervaring is. Daarom bieden we een unieke service aan om jouw reis zo persoonlijk mogelijk te maken. We hebben veel informatie beschikbaar over de beste routes, accommodaties, activiteiten en meer. Of je nu een avontuurlijke reis wil maken of je wil verdiepen in de Noord-Amerikaanse cultuur, 80travel is hier om je te helpen.

80Travel is een reisagent gespecialiseerd in Noord-Amerika. Bij 80Travel, dat is aangesloten bij Personal Touch Travel kun je zo eenvoudig en op een veilige manier je reis boeken. Ons boekingsproces bestaat uit een aantal stappen zoals het selecteren van je reisbestemming, het kiezen van je accommodatie(s) en het bevestigen van je boeking. We helpen je bij elke stap met onze klantenservice. Zo ben je verzekerd van een complete reiservaring. Hieronder vind je meer over ons boekingsproces.

Op maat gemaakte reizen

80Travel biedt unieke reizen aan in Noord-Amerika. Om ervoor te zorgen dat elke reis een persoonlijke ervaring wordt, stellen we de routes activiteiten en accommodaties helemaal samen naar de wensen van de klant. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke reiziger de best mogelijke reiservaring heeft. 

Orientatie

Maak kennis met 80Travel! Op zoek naar een prachtige reis voor Noord Amerika neem dan contact met ons op via de telefoon, mail, website of via een reisbeurs. Bij het eerste contact word de basis van de reis besproken. Denk hierbij aan de reisduur, het budget en het reis idee.

2

Finetunen en het route idee

Door contact via de mail / telefoon of met een huisbezoek nemen we de verschillende wensen door en bespreken we een aantal opties. Kunnen we schuiven met de data voor betere vlucht tijden of het budget? Is er een bepaalde activiteit op een locatie waar we rekening mee moeten houden? 80Travel stelt een route idee samen voor de gewenste reis. En de persoonsgegevens voor een offerte worden verzameld.

3

Reisvoorstel op maat

Het reisvoorstel word verwerkt in de boekingsbevestiging. De klant kan alle gegevens en gekozen reis onderdelen controleren voor er een akkoord word gegeven. 

4

Boeken

Als de boekingsbevestiging is gecontroleerd en akkoord bevonden door onder andere de aanbetaling gaan we alle onderdelen boeken. En kan de voorpret voor de reis echt gaan beginnen.

5

De reisbescheiden

Voor vertrek ontvangt de klant een uitnodiging voor de PTT app waarin alle belangrijke vouchers komen te staan. En daarnaast is er een uitgebreid reisbescheiden pakket (zie hieronder voor meer informatie) en het op maat gemaakte roadbook. Hier is de reis van dag tot dag beschreven met de route, de leuke bezienswaardigheden en tips.

6

Op reis!

Het is zover de reis gaat beginnen. Mochten er tijdens de reis nog vragen zijn of iets gebeuren waar hulp bij nodig is kan er altijd contact opgenomen worden en kunnen we assisteren indien nodig.

7

Welkom thuis 

Na de reis is er nog contact om na te gaan of de reis goed verlopen is.

En mocht er bijvoorbeeld vertraging zijn geweest met de vluchten, dan kan 80Travel adviseren welke stappen er ondernomen kunnen worden.

New York City by Michael Discenza

Begin jouw droomreis

Neem contact op met 80Travel voor een oriëntatie gesprek om jouw reis samen te stellen. 80Travel is gespecialiseerd in Noord-Amerika en kan je helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw reis. Of je nu een korte stedentrip wil maken of een lange reis, laat ons je meenemen op een avontuurlijke reis door Noord-Amerika. Contact

bottom of page