top of page

CONTACT US

Around the USA the 80 waY
1/5

'TRAVEL IS THE ONLY THING THAT YOU BUY THAT MAKES YOU RICHER'

Dooker

80Travel
'Around the USA the 80 way'.
 
Nadat ik mijn opleiding (Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs) in Den Haag succesvol had afgerond was het tijd de wereld te verkennen. Werkzaam in een autosport raceteam heeft daar mede aan bijgedragen dat vele landen in Europa werden aangedaan en daarnaast ook Amerika.
Toen ik Amerika voor het eerst bezocht was ik direct verliefd!
De overweldigende natuur en verschillende klimaatgebieden, de sportmentaliteit en de vele wereldsteden bieden voor ieder wat wils. 

 

Mijn indrukwekkende ervaringen maakte dat ik alles wat Amerika te bieden heeft wilde delen en zo ontstond mijn reisagentschap '80Travel'. Al snel specialiseerde ik mij in reizen naar en in Amerika. 
 
Mijn Doel? Met bijzondere aandacht voor uw wensen, een prettige reis en de allerbeste vakantie voor u verzorgen.
 
Ik wil alles net iets beter; zorgvuldig geselecteerde hotels, vluchten en comfortabele huurauto's bij betrouwbare partners. En dat alles tegen een scherpe prijs! Om het maximale uit uw vakantie te halen en uw ervaring compleet te maken krijgt u bij Custom reizen op maat gemaakte reisinformatie en verzorg ik op uw verzoek ook tickets voor events of excursies.
 
Go! And enjoy the USA the 80 way!

80TRAVEL INFO

80Travel is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
 
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
U boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).

80travel@personaltouchtravel.nl
info@80travel.com
06 41 43 12 69

Uw gegevens zijn verzonden!

bottom of page