CONTACT US

Around the world the 80 waY
1/5

'TRAVEL IS THE ONLY THING THAT YOU BUY THAT MAKES YOU RICHER'

Dooker

The Netherlands
80Travel
'Around the world the 80 way'.
 
Nadat ik mijn opleiding (Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs) in Den Haag succesvol had afgerond was het tijd de wereld te verkennen. Werkzaam in een autosport raceteam heeft daar mede aan bijgedragen dat vele landen in Europa werden aangedaan en daarnaast ook Amerika.
Toen ik Amerika voor het eerst bezocht was ik direct verliefd!
De overweldigende natuur en verschillende klimaatgebieden, de sportmentaliteit en de vele wereldsteden bieden voor ieder wat wils. 

 

Mijn indrukwekkende ervaringen maakte dat ik alles wat Amerika te bieden heeft wilde delen en zo ontstond mijn reisagentschap '80Travel'. Al snel specialiseerde ik mij in reizen naar en in Amerika. Inmiddels is met dezelfde hoge standaard de hele wereld mijn werkgebied geworden.
 
Mijn Doel? Met bijzondere aandacht voor uw wensen, een prettige reis en de allerbeste vakantie voor u verzorgen.
 
Ik wil alles net iets beter; zorgvuldig geselecteerde hotels, vluchten en comfortabele huurauto's bij betrouwbare partners. En dat alles tegen een scherpe prijs! Om het maximale uit uw vakantie te halen en uw ervaring compleet te maken krijgt u bij Custom reizen op maat gemaakte reisinformatie en verzorg ik op uw verzoek ook tickets voor events of private tables in clubs.
 
Go! And enjoy the world the 80 way!
 

 

 
 

80TRAVEL INFO

KVK  : 55768202

BTW : NL182355500B01

IBAN: NL06INGB0007039105

Uw gegevens zijn verzonden!